Page content

article content

Advents Dierenkalender – samen Kerst en het jaar uit

Dieren en het Kerstverhaal

De os en de ezel zijn niet meer weg te denken uit het Kerstverhaal. Zij waren erbij in de Kerststal toen het gebeurde. Bij de kraamvisite destijds waren ook schapen en kamelen. De ezel die Maria droeg, de ezel die als pak- en ook rijdier zijn taak vervulde. De kameel, eigenlijk was het de één-bultige dromedaris, die de Wijzen vervoerde en de schapen ook toen al alom aanwezig.

Dieren en de Kerst nu

Nu vieren wij de Kerst vooral door met zijn allen bij elkaar te zijn. Mens en dier samen. Spelletjes doen, lekker eten en een drankje doen. Gewoon heel gezellig bij elkaar zijn al dan niet bij de open haard. En het is vaak helemaal gezellig als we dan voor onze huisdieren iets extra’s kunnen doen. Fijn is het om dan te weten dan onze hond en kat vooral een beetje extra aandacht echt waarderen. Even lekker kroelen of dat laatste stukje van het bot vasthouden zodat hij er beter bij kan.

Kerst cadeautje voor uw huisdier

Toch kunnen we het vaak niet laten om ook aan ons huisdier een Kerst cadeautje te geven. Dat is ook gewoon leuk en de waardering die we er voor terug krijgen maakt ons van binnen echt warm.

Onze Advents Dierenkalender

Wij hebben nu een Advents dierenkalender voor u. Op onze Advents Dierenkalender kunt u iedere dag een leuke, kleine verrassing openen voor u en uw huisdier. Gewoon omdat het fijn is verrast te worden en uw huisdier blij te maken.

Iedere dag een verrassing in uw postvak?

Wilt u ook elke dag een kleine verrassing voor u en uw huisdier.
Dat kan vanaf 1 december 2018 kunt u zich aanmelden.
Laat dan uw e-mailadres achter en ontvang elke ochtend een verrassing in uw postvak: Aanmelden kan hier

Fijne Feestdagen samen!

Een hele fijne Kerst en Oud & Nieuw 2018 samen vol aandacht voor u en uw dier,

Sally-met-amberSanne, T 077-3030067, E info@dierapotheker.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Comment Section

0 reacties op “Advents Dierenkalender – samen Kerst en het jaar uit

Plaats een reactie


*